Vad är Harpmeet?

HarpMeet är Sveriges enda årliga munspelskonvent som grundades 2012 av munspelaren Markus Korhonen.  Eventet är ideellt och skapas av "Munspelsföreningen HarpMeet" med dess medlemmars stöd och stora ideella krafter.

Det årliga eventet hålls i Norrköping där det även grundades av Markus Korhonen. Vi är glada över att ha den lokala 4Sound butiken och Norrköpings kommun som starka sponsorer.


Under HarpMeet 2017 blev Joel Andersson från J.A. Harmonicas också en del av HarpMeet vilket är fantastiskt hedrande" Joel Andersson är inte bara en trevlig norrlänning utan också en entreprenör som genomlyser kvalitet i allt han tar sig för.  Joel fick 2017 (som en av fem i världen) titeln "Hohner affiliated customizer" vilket är ett otroligt fint kvitto på den kvalitet han står för i sitt arbete i munspelsvärlden! Grattis Joel! Vi ser Joels inträde i föreningen lite som en certifiering på föreningens och eventets kvalitet samtidigt som en försäkring om dess utveckling och fortsatta etablering i Sverige.

Lektioner


På varje HarpMeet så erbjuds lektioner


Konserter & Öppen scen


Minst två konserter samt öppen scen på varje HarpMeet.


Köp & Sälj


Det finns alltid en mängd saker till salu på varje HarpMeet. Bland annat så närvarar 4 Sound Norrköping och erbjuder munspel till riktigt bra priser. Glöm inte plånboken!