Välkommen till HarpMeet - Munspelsfestival 2018 - 14-16 September - Norrköping

Vi har den stora glädjen att få presentera det sjätte året av HarpMeet. I år har vi gått all in, denna träff kommer utan tvekan att bli den mest påkostade och inspirerande någonsin.

 

Att anordna ett så här stort event vore omöjligt utan våra sponsorer, så vi vill rikta ett stort tack till 4Sound Norrköping, Hohner, Norrköpings Kommun och Hotel Nordic. 

 

Varmt välkommna till HarpMeet 2018  önskar Markus Korhonen & Joel Andersson tillsammans med styrelsen!

Program

 

Nytt för i år är att allt förutom konserten kommer att ske på Hotel Nordic. Konserten kommer att vara på Dynamo, adress finner ni i programmet till vänster.

 

 

Steve West Weston - Workshop


Steve West Weston är en av de främsta stjärnorna inom sin genre och har många år på bluesscenen bakom sig. På Steve´s meritlista finner man samarbeten med Roger Daltrey (The Who) & Wilko Johnson (Dr Feelgood) och han är även förstavalet av munspelare när Muddy Waters son Mud Morganfield ger sig ut på Europaturné!


Nu har ni den chansen att ta del av Steves unika kunskap och spelstil.Trickbag - Konsert


Vare sig det handlar om Blues, Rock n´roll, Rhythm n´Blues eller Soul så levererar detta internationella band alltid 120%. Live är det en explosiv akt där musikerna alltid går upp på scen med maximal energi. Trickbag har på den digra meritlistan; spelat inför 15 000 i USA, samarbetat med några av de största inom genren och blivit invalda i International Blues Hall of Fame. Dessutom gjort ett antal skivsläpp och turnéer i USA.


Detta ingår i din HarpMeet biljett och tillkommer inte som extra kostnad.

Norrköping Blues Jam


Vi bjuder in alla “andra" musiker för en full jam session!


Har du alltid drömt om att stå på scen och spela med ett av dom ledande bluesbanden? Nu har du chansen! Fredrik Karlsson är jamledare för årets Blues Party och bakom honom står Trickbag som husband!

J.A. Harmonicas - Service och underhåll

Joel Andersson


Som en av fem personer i världen med titeln ”Hohner Affiliated Customizer” och en andraplats i munspels VM så kan man minst sagt säga att Joel är väldigt unik! Men också för att han på kort tid byggt upp ett varumärke som idag förknippas med Rolls Roys i munspelsvärlden. Joel kommer att lära ut service och underhåll av munspel. Deltagare ombeds att ta med defekta munspel, gärna flera, som deltagarna själva kommer att få jobba med. Joel kommer finnas tillhands för att besvara frågor och visa hur man går tillväga. Diverse verktyg kommer att finnas på plats.

Köp & Sälj


4Sound Hohner Shop - Marknad - Köp, Byt & Sälj


Vi har ett fortsatt gott samarbete med 4Sound Norrköping som förutom att ställa upp som sponsor även ställer upp en "Hohner Shop” som  ger samtliga deltagare en rabatt på 25% på ordinarie prislista samt fri frakt för beställningar som utförs under själva eventet.


Vi kommer även ha några bord tillgängliga för delatagare som vill sälja/byta/köpa munspels prylar. Så ta med er allt som ni inte använder, kanske det kan komma till nytta för någon annan?Boende i Norrköping - www.hotelnordic.se

 

*Boende för eventet bokas på egen hand och först till kvarn gäller.

 

*Hotel Nordic är enbart ett förslag där vi har rabatterat pris.

 

*Vid bokning kan ni föreslå en annan deltagare att dela rum med!

 

*Lämna den informationen till Hotell Nordic

 

10min gångväg till konsert, parkering och dom har en väldigt bra restaurang, bar och fantastisk frukost. Alla workshops kommer att hållas i konferens lokalen på källarplan, Hotel Nordic.

 

www.hotelnordic.se

 

Pris Enkelrum: 650kr/person och natt, inklusive frukost.

 

Dubbelrum: 2 sängar 425/person och natt, inklusive frukost.

 

Kontakt för överenskommelsen: “Sofia” (Se hemsidan) För att tillgodose rabatten nämn HarpMeet

 

info@hotellnordic.se

 

011 – 470 00 47

Biljett till HarpMeet

HarpMeet 2018 har ett begränsat antal platser.

Säkra din plats nu genom att fylla i formuläret till höger. Du kommer att få ett svar med betalningsuppgifter, samt en bekräftelse när du har betalat.

I biljettpristet ingår:


- Medlemskap till föreningen HarpMeet

- Rabatt hos 4Sound Norrköping

- Biljett till Trickbag Konsert & jam

- Workshops

OBS! HarpMeet 2018 börjar 14 September i Norrköping

Mer info kommer inom kort


Vid frågor kontakta


Markus Korhonen 072-5256239

Joel Andersson 076-8008266

info@harpmeet.se